Vår berättelse: Mimmti®
Din partner inom smarta, snygga och kvalitetsprodukter för moderna föräldrar

Välkommen till Mimmti, känd för NanaBeebi skötväska.

Ett varumärke som föddes ur behovet av praktiska, snygga och prisvärda produkter för dagens föräldrar. Vi är ett dedikerat team av unga entreprenöriella föräldrar som förstår utmaningarna med föräldraskap, och som har valt att vända dessa utmaningar till möjligheter till bättre produkter.

Vårt uppdrag

På Mimmti strävar vi efter att ge föräldrar möjlighet att göra livet med sina små enklare, snyggare och roligare. Vi tror på smart design, högkvalitativa material och överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

En ny generation av föräldraskap

Med en passion för smarta och praktiska lösningar startade vi vår resa, inspirerad av frustrationen hos föräldrar som behövde produkter som passar deras aktiva livsstil.

Vårt första steg var att utveckla den ultimata skötväskan, designad för att inte bara vara funktionell, utan även moderiktig och modern. Denna skötväska blev snabbt en favorit bland föräldrar, uppskattad för sin smarta design och premiumkvalitet.

Vårt engagemang för kvalitet

Hos Mimmti är kvalitet kärnan i allt vi gör. Varje produkt är noggrant designad, testad och producerad enligt de högsta europeiska standarderna.

Vår gemenskap av föräldrar har hjälpt oss att skapa produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande, eftersom vi vet att föräldrar också vill bli bortskämda med vackra och användbara föremål.

Vårt löfte till dig

Vi är stolta över att vi inte bara levererar produkter, utan erbjuder en lösning på föräldrarnas dagliga utmaningar. Kundnöjdhet är vår prioritet. Vi är lättillgängliga för alla dina frågor och erbjuder 100 % kvalitets- och nöjdhetsgaranti. Fråga gärna vår gemenskap av nöjda kunder!

På Mimmti är vi engagerade i att stötta föräldrar i deras föräldraresa, med smarta och snygga produkter som förenklar vardagen. Välkommen till familjen Mimmti, där vi strävar efter att tillhandahålla de bästa lösningarna för dig och dina små.

×