Het merk NanaBeebi heeft onlangs een opmerkelijke verandering ondergaan door over te gaan naar de naam Mimmti. Maar waarom deze overgang en wat betekent het voor jou als ouder? In deze blogpost duiken we dieper in op de redenen achter deze verandering en hoe deze rebranding de ervaring van ouders zal veranderen.

Een Nieuw Hoofdstuk: De overgang naar Mimmti markeert een nieuw hoofdstuk voor ons merk. We hebben geluisterd naar de behoeften van ouders en willen nu een breder scala aan producten bieden om gezinnen nog beter te ondersteunen. De naam Mimmti weerspiegelt deze evolutie.

Behoud van Kwaliteit: Hoewel onze naam is veranderd, blijft de kwaliteit van onze producten onveranderd hoog. We zijn er trots op dat we hoogwaardige luiertassen blijven aanbieden die ouders vertrouwen, en we hebben dezelfde toewijding aan duurzaamheid en stijl.

Meer dan Alleen Luiertassen: Mimmti brengt niet alleen luiertassen op de markt; we bieden nu een scala aan producten, zoals tassen voor papa's, kinderrugzakken en meer. We willen ouders helpen groeien met hun gezinnen, en deze rebranding is een stap in die richting.

×