Als je online op zoek bent naar hoogwaardige luiertassen, ben je misschien bekend met de merken NanaBeebi en Mimmti. Maar wist je dat NanaBeebi onlangs is overgestapt naar de naam Mimmti? Deze rebranding is geen toevallige verandering; het is een opwindende evolutie om ouders nog beter van dienst te zijn.

Mimmti's Toewijding aan Ouders: Mimmti, voorheen NanaBeebi, heeft zich altijd toegewijd aan het vereenvoudigen van het ouderschap. De rebranding naar Mimmti betekent een verbreding van deze missie. We hebben onze focus verlegd naar het aanbieden van een breder scala aan producten en oplossingen om aan de behoeften van groeiende gezinnen te voldoen.

Hoogwaardige Luiertassen: Zowel Mimmti als NanaBeebi zijn synoniem geworden voor hoogwaardige luiertassen. Onze tassen zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen en doordachte ontwerpen om aan de eisen van ouders te voldoen. Deze blijvende toewijding aan kwaliteit verandert niet met de naamswijziging.

Een Uitgebreid Productassortiment: Mimmti brengt naast de vertrouwde luiertassen ook andere opwindende producten voor gezinnen op de markt, zoals tassen voor papa's, kinderrugzakken, en nog veel meer. We willen ouders ondersteunen bij elke stap van hun reis door het ouderschap, en onze nieuwe naam weerspiegelt deze grotere visie.

×