Algemene voorwaarden voor facturering

betekenissen

Het woord 'verkoper' verwijst naar de eigenaar van de site - een persoon bij wie een bestelling wordt geplaatst, in ruil voor betaling.

Het woord Koper beschrijft de entiteit of persoon die de bestelling plaatst.

Oplossingen of producten vertegenwoordigen de bestelling die de koper bij de verkoper heeft geplaatst.

Betaling

Wanneer de bestelling volledig is verwerkt, zijn alle betalingen verschuldigd. In het geval dat een betaling niet wordt verkregen of de wijze van betaling onjuist is, wordt de bestelling niet verwerkt en verliest de koper het eigendom van de producten wegens niet-betaling.

Leveringsbeleid

Bezorgkosten worden door de koper betaald in het bedrag dat telt op de orderwaarde, op het moment van aankoop. De verkoper zal tijdens de verzending geen schade aan de bestelling worden toevertrouwd. Bovendien zal de verkoper alle stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de bestelling tijdens de levering beschermd blijft tegen verlies, schade of enige vorm van schade.

Restitutie/retourbeleid

Dit dekt onze tijd om de cruciale dingen uit de voorraad te kiezen, te controleren, accreditatierapporten op te stellen en de bestelling in te pakken/verzenden. Gepersonaliseerde bestelling Testblokken en suggestienormen, en kijk eens naar blokken met lasergegraveerde bedrijfslogo-stijlontwerpen worden niet goedgekeurd voor retournering. Om onze efficiëntiegeschiedenis voor kwaliteit en kwaliteit veilig te stellen, vragen we dat alle items die naar ons centrum worden teruggestuurd, hier in een zo goed als nieuwe staat aankomen.

Annulering

Een bestelling kan worden geannuleerd totdat het werk begint of de betaling echt is verwerkt, afhankelijk van wat het eerst komt. De koper is verantwoordelijk voor de betaling van alle bestellingen die na aanvang of betaling worden geannuleerd.

Problemen

Eventuele problemen met items of de verkoper moeten worden gemaild naar onze hulpgroep op support@nanabeebi.com

We zullen ons uiterste best doen om te helpen met het scenario. Elk geval wordt afzonderlijk bekeken en gedurende deze tijd blijft de verkoper in contact met de koper.

wettigheid

Zodra de koper de artikelen of diensten heeft ontvangen, is de verkoper niet verantwoordelijk voor eventuele gezondheidsproblemen of veiligheidsproblemen. Als er schade wordt opgelopen door de items die de koper heeft gekregen, is de verkoper niet verplicht.

Elk conflict dat het gebied uit dergelijk gebruik van de website haalt, valt onder de wetten van de staat van de eigenaar van de site.

Deze facturatievoorwaarden lopen later door.

Dit is voor ons een teken dat u akkoord gaat met deze factureringsvoorwaarden als u iets van deze site ontvangt
×